Super coole herfstnagelontwerpen om nu te rocken

Het populairste accessoire voor de herfst? Een stijlvolle man! Deze op de catwalk geïnspireerde ontwerpen houden je tips trendy.


Abstracte neons:

Ga kunstzinnig met je nagels en ga voor een abstracte look. Er zijn geen regels! Pak gewoon wat neonkleuren, wat plakband en kleine penselen en ga helemaal los!

Eenvoudige Plaid:

Plaid is zo perfect voor het begin van school. Deze nagels nemen de populaire print en maken het een beetje verfijnder door super minimaal te gaan. Nadat je basiskleur droog is, gebruik je gewoon een klein penseel om de lijnen aan te brengen!

Strass accenten:

Voeg wat glamour toe aan je nagels zonder overboord te gaan met wat strass-accenten. Lak je nagels en breng, als ze helemaal droog zijn, de strass-steentjes aan met wat nagellijm!

Koel leer:

Sommige lakken hebben een matte, leerachtige look die je precies de juiste afwerking geeft voor rock-and-roll-nagels! Laat de eerste laag volledig drogen en voeg vervolgens stippen of strepen toe in een andere kleur voor een stoere maar toch meisjesachtige sfeer.

Leuke Doodles:

Beloon jezelf met wat schattigheid na een chemokuur! Verf op twee lagen van je favoriete felle kleur. Terwijl de nagellak nog plakkerig is, gebruikt u de punt van een opengevouwen paperclip om kronkels, lijnen en zigzaglijnen uit te etsen.