Voor 23:59 besteld is morgen in huis!

AANBIEDING VERLOOPT BIJNA!

1+1 GRATIS ACTIE (OP=OP)

Geen vuile kattenbakken meer in huis!

Een vies toilet zou je toch niet gebruiken? Nou, nu hoeft uw kat dat ook niet te doen. De Litter-Robot elimineert de noodzaak om traditionele kattenbakvulling op te scheppen en geeft de kat een schone plek om naartoe te gaan. De Robot 3 EU automatische zelfreinigende kattenbak maakt kattenbezit elke dag gemakkelijker.

Geschikt voor ralkatten:

De grotere, meer ergonomische inlaat- en kattenbak en de nieuwe zelfreinigende sensor zijn geschikt voor alle katten, groot en klein. Zeven minuten nadat een kat de kattenbakvulling heeft gebruikt, wordt de kattenbakvulling gezeefd en in een afvalbak gedaan om het gemakkelijk weg te kunnen gooien.

Makkelijk te gebruiken:

Geen vieze handen en geurtjes meer in huis! Het is ideaal voor huishoudens met meerdere katten. En nu, met onze app, kunt u de gebruiksgegevens van uw katten bekijken en trends in hun toiletgedrag zien.

Nog maar 30 stuks!

Effectief:

Bespaart veel tijd en geld. Het gepatenteerde zeefproces verwijdert alleen de klonten, houdt het strooisel schoon en bespaart u tijd. Verminder het afvalverbruik tot 50%. Geen speciale accessoires nodig.

Slim apparaat:

Dankzij onze kattensensortechnologie en het verpletteringsbeveiligingssysteem hoef je je met de Litter-Robot geen zorgen te maken over je kat. En als het apparaat om de een of andere reden niet meer werkt, ontvang je een pushmelding om je te laten weten wat er aan de hand is.

Eenvoudig in te stellen:

Geen speciale stands of afvalzakken nodig. De globe en basiseenheid zijn volledig gemonteerd en zeer eenvoudig op te zetten. Sluit hem gewoon aan met de meegeleverde 15 volt voedingsadapter en voeg zwerfvuil toe, dat is alles. Zeg maar dag tegen speciale containers of dure afvalzakken, de Litter-Robot maakt gebruik van gewone keukenafvalzakken.

Geen vuile kattenbakken meer in huis!

GETUIGENISSEN

Voor 23:00 besteld is morgen in huis

De Litter-Robot elimineert de noodzaak om traditionele kattenbakvulling op te scheppen en geeft de kat een schone plek om naartoe te gaan. De Robot 3 EU automatische zelfreinigende kattenbak maakt kattenbezit elke dag gemakkelijker.