Voor 23:59 besteld, morgen in huis!

Aanbieding sluit binnenkort!

1+1 GRATIS AANBIEDING

Ruim huisdierurinevlekken en vuile voetafdrukken snel op!

SteamCleaner™ Tapijtreiniger, 5207w verwijdert permanent vlekken en vuil. Met een draagbaar formaat en een strak ontwerp is deze machine perfect voor het reinigen van tapijten, vloerkleden, trappen, stoffering, auto-interieurs, knoeien met huisdieren en meer. Hittegolftechnologie zorgt voor een constante watertemperatuur tijdens het reinigen en de dieptetool verwijdert ingebed vuil en vlekken van onderaf.

MAKKELIJK TE GEBRUIKEN

Met water, SteamCleaner™-formule en een krachtige handstofzuiger kun je moeiteloos de meeste vlekken verwijderen, waar je ze ook vindt. Van drukke ruimtes en trappen tot stoffering, auto-interieurs en meer, met de SteamCleaner™ heb je de ideale reiniger. Eindelijk kunt u de eerste keer snel vlekken verwijderen.

NOG SLECHTS 30 STUKS!

VOORDELEN

✅ Kleine stoffen bank en tapijtreinigingsmachine, geïntegreerde sproei- en zuigreinigingsmachine, huishoudelijke stofzuiger.

✅ Geïntegreerde zuig- en waswerking, reinigt en scheidt vuil, maakt vuil snel los Heatwave Heatwave-technologie.

✅ Diepe vochtopname, dringt diep door in de oppervlaktelaag 2, sproeit water en neemt water als geheel op om in één stap te reinigen, op te nemen en te wassen.

✅ Sterke waterdruk onder druk, laag schurende, fijne, dichte borstel voor het reinigen van collega’s zonder het materiaal te beschadigen, schone vuilafscheiding, verswatertank 725ml, vuilwatertank 1100ml

Verwijder eenvoudig de meeste vlekken!

KLANTEN-REVIEWS

Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis met DHL

SteamCleaner™ Tapijtreiniger, 5207w verwijdert permanent vlekken en vuil. Met een draagbaar formaat en een strak ontwerp is deze machine perfect voor het reinigen van tapijten, vloerkleden, trappen, stoffering, auto-interieurs, het manipuleren van huisdieren en meer.